- et samarbejde der bygger på kvalitet

AG Gruppen / nrep

 

Det er AG Gruppen og NREP, som står bag opførelsen og udlejningen af Nordhuset. Nordhuset er bare ét ud af flere ejendomme, som de to selskaber opfører og udlejer i et fælles selskab.

om AG Gruppen

AG Gruppen er projektudvikler og totalentreprenør og blev stiftet i 1986. Siden er der sket en del, men udgangspunktet er stadig det samme: at skabe attraktive boliger - bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.
AG Gruppen er AAA rated og en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig.

om nrep

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og de er en af de bedst performende i branchen. P.t. forvalter de aktiver for cirka 25 milliarder DKK og har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

Mere om AG Gruppen
Mere om NREP

 

tag fat i Amalie

Newsec står for udlejning af Nordhuset. Hvis du vil høre mere om boligerne eller Åbent hus-arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Amalie.

Amalie Manniche
Mobil: 21 58 89 76
Mail: aem@newsec.dk

Du kan også booke en personlig fremvisning med det samme.

 

book en fremvisning

Har du lyst til at se en af boligerne? Så skal du ikke holde dig tilbage. Bare brug kontaktformularen og få en personlig fremvisning, når det passer dig.


Vi vil gerne servicere dig bedst muligt - det er derfor, vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Se mere