masser af natur, men tæt på det hele

det dejligste område

 

VISIONER!

Visioner er vigtige. Uden dem sker der nemlig ingen ting: Ingen udvikling, ingen opfindelser, ingen drømme. Og ingen nye bydele.

 

Ørestad Syd er i dén grad båret af visioner. Men det er ikke visioner, der bare tromler derudad. Derimod er det visioner, som tror på, at man skal udvikle og skabe nye boliger, nyt erhverv – med respekt for områdets særlige karakter og sjæl.

 

Det er den slags visioner, som gør Ørestad Syd til et attraktivt område med masser af liv og stemning – og et væld af tilbud: Fra Royal Arena med de største koncerter til et bredt udbud af shopping, cafeer, restauranter, familieaktiviteter og daginstitutioner. Og som om det ikke var nok, har du Kalvebod Fælled, et af Københavns vildeste naturområder, lige uden for døren.

 

en moderne landsby

 
 

I Nordhuset har du direkte udsigt over Kalvebod Fælled, og dermed får du en af de mest udsøgte beliggenheder i Ørestad Syd. Her finder du den helt rette blanding af natur og bymiljø, som skaber en hyggelig, moderne landsby med alt, hvad du har brug for.

 

FRA BØRNEHAVE TIL INDKØB

Lige rundt om hjørnet finder du masser af kultur, uddannelse, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, fra storcentret Field’s med bl.a. Magasin og Bilka til små hyggelige, lokale cafeer og restauranter i nærområdet.

Gode transportmuligheder

Metroen ligger blot få minutter væk og kører dig til Kgs. Nytorv på 12 minutter. Derudover er der mange gode busforbindelser samt nem adgang til motorvej, så du hurtigt kan komme ind til byen, ud til lufthavnen eller over Øresund.

 

kom til åbent hus

Søndag kl. 13.30 - 14.00

Kom til åbent hus
 
 

tag fat i Amalie

Newsec står for udlejning af Nordhuset. Hvis du vil høre mere om boligerne eller Åbent hus-arrangementet, er du meget velkommen til at kontakte Amalie.

Amalie Manniche
Mobil: 21 58 89 76
Mail: aem@newsec.dk

Du kan også booke en personlig fremvisning med det samme.

 

book en fremvisning

Har du lyst til at se en af boligerne? Så skal du ikke holde dig tilbage. Bare brug kontaktformularen og få en personlig fremvisning, når det passer dig.


Vi vil gerne servicere dig bedst muligt - det er derfor, vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Se mere